RSS

Objave '2019' 'rujan'

Nova natjecateljska 2019./2020. sezona HPS-a započet će prvim turnirom iz masters serije (soft tip) u Solinu

  • 10. rujna 2019.

10. 9. 2019.

Početak sezone

Plakat Prvi HPS masters Solin, 28. 9. 2019.Nakon ljetne stanke u zadnjim danima rujna, vrijeme je za novu sezonu, za novu masters seriju. Nakon nikad turnirima popunjenijeg ljeta vrijeme je da se vidi tko je redovito trenirao. Oni koji nisu, imaju tri tjedna da se dovedu u formu jer za točno tri tjedna HPS, uz suorganizaciju PS Splitsko-dalmatinske županije, organizira 1. masters iz serije HPS-a u elektronskom pikadu, u sezoni 2019./2020. 

Natjecanje će se održati u subotu 28. Rujna,  u Solinu, u sportskoj dvorani Arapovac na adresi Hrvatskih branitelja 12.

Po ustaljenom običaju kreće se s cricketom, nastavlja sa pojedinačnim disciplinama 501 po kategorijama (A kategorija - 501 double out, B kategorija i dame - 501 master out, C kategorija i juniori - 501 single out,  te na kraju parovima - 501 master out).

Hrvatski pikado savez želi svima dobru igru i mnogo sportske sreće.

Podsjećamo još jednom da je uvjet za nastup u kvalifikacijama za Pojedinačno državno PH 21. - 22. ožujka 2020. barem jedan odigrani masters.

 

LIGAŠKA NATJECANJA / Važne informacije vezane uz start liga po županijama

  • 9. rujna 2019.

9. 9. 2019.

Obavezna prijava liga do 1. studenoga

U županijskim pikado savezima širom Hrvatske uskoro započinju ligaška natjecanja za sezonu 2019./2020. Prema ustaljenoj praksi, a sukladno Natjecateljskom pravilnku HPS-a, županijski savezi imaju obavezu 24 sata prije početka ligaškog natjecanja, tj. prve odigrane utakmice, HPS-u dostaviti kompletnu dokumentaciju za ligaško natjecanje i to:

*Kompletnu dokumentaciju za ligaško natjecanje, prijavnice svih ekipa te Zahtijev za registracijom za sve igrače. Zahtijev za registraciju dostaviti na novom obrascu na kojem se nalazi i izjava vezana za GDPR.)

*Popis svih liga koje će igrati te sezone, s imenima ekipa koje u tim ligama sudjeluju

*Kompletan raspored natjecanja, s datumima odigravanja kola i parovima za svako kolo

*Sustav doigravanja u svim ligama, koji će se primjenjivati te sezone, kao i broj ekipa koje prelaze u viši odnosno ispadaju u niži rang natjecanja te jasno definirane kriterije kako se popunjavaju lige u višem rangu (prema poretku na tablici nakon regularnog dijela ili nakon doigravanja)

*Dokaz da su podmirene sve financijske obaveze prema HPS.