RSS

Objave '2018' 'travanj'

Sjednica Izvršnog odbora HPS-a

  • 26. travnja 2018.

Određen sastav reprezentacija za EP u Caorleu 2018

Izvršni odbor Hrvatskog pikado saveza održao je 17.04.2018 godine redovnu sjednicu na kojoj je donešena Odluka o sastavu reprezentacija za nastup na Europskom prvenstvu u talijanskom Caorleu. Na sjednici je nazočio i Izbornik hrvatske pikado reprezentacije Perica Konforta koji je prezentirao i predložio sastave reprezentacija.

Članovi Izvrsnog odbora jednoglasno su usvojili odluku da se imenuju sljedeće reprezentacije Hrvatske za nastup na Europskom prvenstvu u Caorleu (9-15. lipnja 2018.)

Seniorska ženska reprezentacija: Marina Letica (kapetanica), Josipa Krželj, Sandra Ivić, Josipa Spahija, Natalija Šimac, Maja Tešija.

PRVA REZERVA: Hana Jurjako; DRUGA REZERVA: Iva Ćustović.

Seniorska muška reprezentacija: Vladimir Lešić (kapetan), Boris Krčmar, Ivica Cavrić, Dragutin Pečnjak, Alan Ljubić, Dean Biškupić.

PRVA REZERVA: Mišo Stanković; DRUGA REZERVA: Miro Buha.

Juniorska muška reprezentacija: Filip Ljubenko (kapetan), Filip Majstorović, Bruno Surać, Karlo Predovan, Toni Roso.

Izbornik: Perica Konforta

 

 

25. EKIPNO PH

  • 26. travnja 2018.

Najmasovnije domaće natjecanje na rasporedu je 19. i 20. svibnja u Matuljima

Rok za prijavu ekipa 7. svibnja

Preostalo je još nepunih mjesec dana do najvažnijeg događaj u kalendaru HPS-a kada su u pitanju domaća natjecanja. Riječ je naravno o Ekipnom prvenstvu Hrvatske, i to 25. po redu. Najmasovnije natjecanje koje će se ove godine održati u Hrvatskoj na rasporedu je 19. i 20. svibnja u Školsko-sportskoj dvorani OŠ “Dr. Andrija Mohorovičić” u Matuljima kod Opatije. Velikom broju pikadista to je već dobro poznata lokacija jer su se tamo dvije godine za redom, u rujnu 2014. i rujnu 2015. godine, održavali HPS mastersi kao i 24. Ekipno prvenstvo Hrvatske u svibnju prošle godine.

KUP RH 2018. Određen broj ekipa s pravom nastupa na Završnici kupa

  • 15. travnja 2018.

Grad Zagreb prijavio najviše ekipa na Završnicu kupa

IMG 6986

Prošle godine Završnica kupa RH održana je u Sesvetama

BROJ EKIPA PO ŽUPANIJSKIM SAVEZIMA S PRAVOM NASTUPA NA ZAVRŠNICI KUPA RH 2018……(pdf)

Na zadnje tri Završnice kupa već pomalo tradicionalno Pikado savez Splitsko-dalmatinske županije imao je najviše prijavljenih ekipa. Ovo godine je to Pikado savez Grada Zagreba sa prijavljenih 48 ekipa (41 muška i 7 ženskih). Zahvaljujući tome što su imali 41 ekipu koje su sudjelovale u županijskom kup natjecanju u muškoj konkurenciji, na Završnicu kupa RH koja će se održati u rujnu ove godine imaju pravo poslati pet svojih ekipa. Pet predstavnika u završnici Kupa imati će i PS Splitsko-dalmatinske županije. Sljedi ih PS Primorsko-goranske županije sa četiri predstavnika.

Održano jubilarno 25. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske

  • 10. travnja 2018.

Josipa Spahija, Filip Ljubenko, Alan Ljubić, Perica Bišćan i Kristijan Vučić novi su državni prvaci 25. Pojedinačnog prvenstva Hrvatske održanog proteklog vikenda u Dugoj Resi. Kod dama, s najviše se odličja na turniru okitila Marina Letica (srebro u 501 MO, zlato u parovima i cricketu te odličje za ukupnu pobjednicu masters serije sezone 2017./2018.), dok je kod muških to pošlo za rukom Ivici Cavriću (srebro u cricketu i 501 DO te zlato u parovima).

Portal Hrvatska Reprezentacija postao službeni medijski pokrovitelj Hrvatskog pikado saveza

  • 6. travnja 2018.

Poštovani igrači i igračice, dragi naši članovi, ljubitelji i prijatelji pikada,

s velikim zadovoljstvom objavljujemo lijepu vijest za hrvatski pikado i sve njegove poklonike. Naime, sportski portal Hrvatska Reprezentacija, kojeg na Facebooku prati preko 170 000 ljudi, postao je službeni medijski pokrovitelj Hrvatskog pikado saveza, odnosno natjecanja koja će se održati pod ingerencijom HPS-a.

VAŽNA OBAVIJEST IGRAČIMA: Pojedinačno prvenstvo RH

  • 5. travnja 2018.

Poštovani igrači i igračice,

prije Pojedinačnog prvenstva RH koje će se ovog vikenda održati u Hotelu Frankopan u Dugoj Resi, željeli bismo Vam skrenuti pozornost na neke stvari, za koje Vas ljubazno molimo da ih uvažite te ih se pridržavate.