RSS

Objave '2019' 'veljača'

U Gradištu završena masters serija HPS-a

  • 27. veljače 2019.

27. 2. 2019.

Četvrtim mastersom elektroničkog pikada i trećim mastersom steel tip pikada, u Gradištu pokraj Županje, završena je serija HPS mastersa. Domaćinstvo turnira odrađeno je besprijekorno i ovim putem još jednom zahvaljujemo Pikado savezu Vukovarsko-srijemske županije kao i svima koji su pomogli u organizaciji. Jedino je hladnoća bila protiv nas, pa su glazbenici koji su stigli u šator oko 21:00 sat, čini mi se, malo svirali u kaputima pa odustali, a da su ponijeli rukavice, one debele pletene, mogli su još svirati. Šalu na stranu, 184 igrača na turniru u Gradištu impresivan je broj u svakom slučaju.

 

 

 

Hrvatski pikado savez na putu u punopravno članstvo World Darts Federation

  • 1. veljače 2019.

2. 2. 2019.

Logo WDFNa izvanrednoj izbornoj sjednici Skupštine Hrvatskog pikado saveza održanoj 14. listopada 2017. godine donesena je između ostalog i Odluka o pristupanju HPS-a u WDF (World Darts Federation). Vodstvo saveza je u tu svrhu imenovalo i povjerenstvo za pristupanje u WDF.

Ispunjavanje aplikacije za prijem u članstvo, prevođenje i sudske ovjere službene dokumentacije, desetci i desetci službenih razgovora, uredno podmirivanje financijskih obveza, dokazivanje i uvjeravanje službenih osoba WDF-a nakon godinu i više dana rezultirali su donošenjem Odluke o primanju HPS-a u pridruženo članstvo WDF-a.

Službeni dokument o prijemu u članstvo HPS je zaprimio 30.01.2019 godine. Tim činom ispunjen je još jedan od strateških ciljeva koje je novo vodstvo saveza obećalo svojim članovima.