Baner

Europsko prvenstvo u Hrvatskoj najveći je i najznačajniji događaj u svijetu elektroničkog pikada ove godine. Od 14. do 20. lipnja najbolji igrači elektroničkog pikada iz cijele Europe će se okupiti u Poreču, a natjecanje će se održati u Sportskoj dvorani Žatika, istarskom dragulju arhitekture i sporta.

S obzirom na činjenicu da se prvog dana EP-a, u subotu 14. lipnja, održava Završnica kupa RH na kojoj će nastupiti po 32 ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i stalni porast broja registriranih pikado igrača u Hrvatskoj, ove se godine može očekivati rekordni broj domaćih igrača na EP-u. Tome bi trebao pridonijeti i povoljan termin održavanja jer u petak 13. lipnja završava školska godina i započinje ferje, kao i atraktivna lokacija održavanja jer Poreč spada među najljepše jadranske destinacije.

APARTMANI NAJBLIŽI DVORANI

Stoga pozivamo igrače i ekipe da što prije rezerviraju smještaj kako bi mogli dobiti ne samo povoljnu cijenu, već i lokacije koje su najbliže dvorani. Hrvatski pikado savez je angažirao lokalnu agenciju F.A. Tours za organizaciju smještaja, a oni su ponudili vrlo povoljne uvjete.

EP sredinom lipnja je prilika za uživanje u porečkim plažama (snimio: Vladimir Bugarin)

– Naša prva preporuka za igrače iz Hrvatske, za koje znamo da nisu platežne moći kao npr. Švicarci, Nijemci ili Rusi, su privatni apartmani koji su ujedno i najbliži mogući smještaj s obzirom da u blizini dvorane Žatika nema hotela. Trenutačno imamo na raspolaganju apartmane različitih veličina, za smještaj od jedne do šest osoba, po cijeni između 12 i 15 eura po osobi. Riječ je o komformnim apartmanima sa 3 ili 4 zvjezdice koji su od dvorane udaljeni od 600 m do maksimalno jedan kilometar, te isto toliko od centra grada i najbližih plaža – otkriva Denis Živolić, vlasnik agencije F.A. Tours.

Za one koji preferiraju hotelski smještaj preporuka je Hotel Delfin u Zelenoj laguni koji se nalazi uz more.

– Iako ima svega dvije zvjezdice, riječ je o sasvim solidnom hotelu čija je cijena 32 eura po osobi u dvokrevetnoj sobi s uključenim doručkom. Jedina moja zamjerka je nešto manja veličina soba, a sve ostalo je na solidnoj razini, a naročito se to odnosi na odličan doručak koji je vrlo obilan i raznovrstan. Za one koji će eventualno doći s obitelji to je najbolji izbor jer se hotel nalazi uz more – preporuka je Denisa Živolića.

 

ORGANIZIRANI PRIJEVOZ AUTOBUSOM

Pogled na Zelenu lagunu (snimio: Vladimir Bugarin)

Za one malo dubljeg džepa na raspolaganju su hoteli Istra, Plavi i Gran Vista sa 3 zvjezdice, zatim Materada i Mediteran sa 3+ zvjezdice, kao i Molindrio i Galijot sa 4 zvjezdice. Oni koji si mogu priuštiti luksuz vjerojatno će se odlučiti za Hotel Parentium sa 4+ zvjezdice u kojemu je cijena 80 eura po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Za igrače koji će biti smješteni u hotelima u Zelenoj i Plavoj laguni bit će organiziran prijevoz autobusom do dvorane, a radi se i na dogovoru s taksi prijevoznicima koji će po prihvatljivoj cijeni igračima nuditi prijevoz od dvorane do okolnih hotela 24 sata na dan.

– Ovom prilikom molim sve koji imaju namjeru doći na EP da što prije obave rezervaciju smještaja jer će se vrlo brzo popuniti apartmani po najnižim cijenama te oni koji su najbliži dvorani, a dosta je velik interes i za Hotel Delfin. Dakle ovog trenutka se zaista može rezervirati smještaj po povoljnim uvjetima, a oni koji budu najbrži mogu izabrati najbolje i najjeftinije apartmane koji su najbliži dvorani – zaključio je Živolić.

Copyright © 2020 Hrvatski Pikado Savez. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates