Baner

Poštovani!
S obzirom na masovnost i popularnost pikado sporta (što se najbolje vidi po broju registriranih klubova, ekipa i igrača), visoku razinu organizacije mnogobrojnih natjecanja, sve bolji medijski tretman te, naposljetku, međunarodne uspjehe – elektronički pikado jedan je od najtrofejnijih hrvatskih sportova uopće – podnosimo Vam službeni zahtjev za ulazak Hrvatskog pikado saveza (HPS) u Hrvatski olimpijski odbor u statusu pridruženog člana.

Učlanjenjem HPS-a u HOO naš bi sport stekao status kakav inače već ima u državama Europske unije. Primjerice, Pikado zveza Slovenije od 31. ožujka ove godine članica je bez prava glasa Olimpijskog komitea Slovenije. Talijanski pikado savez (FIDART) pridruženi je član njihova nacionalnoga olimpijskog odbora već kojih godinu dana, a punopravnost će steći sredinom 2005. godine.

Sve argumente u prilog pikado sporta spremni smo iznijeti i na eventualnom sastanku s Vama i drugim dužnosnicima HOO-a, kojem bismo drage volje bili domaćini. Do, vjerujemo, skorašnjeg viđenja, dopustite nam da Vas u prilogu dopisa upoznamo s postignućima pikado sporta i radom HPS-a, u nadi da ćemo na pravi način prezentirati sve činjenice zbog kojih mislimo da zaslužujemo pridruženo članstvo u krovnoj udruzi hrvatskog sporta.

Copyright © 2017 Hrvatski Pikado Savez. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates