Baner

U talijanskom Caorleu danas kreće natjecanje reprezentacija, na kojem nastupaju i Hrvatski predstavnici. I ove godine Hrvatska ima svoje predstavnike u sve tri kategorije, s posebnim naglaskom na jaku juniorsku reprezentaciju, čiji nas rezultati nekako uvijek najviše razvesele.

Ždrijeb za današnje natjecanje održan je jučer, pa smo tako saznali da će naši seniori u prvom kolu igrati protiv reprezentacije Slovačke, seniorke protiv susjeda iz Slovenije, a juniori će svoj prolaz tražiti preko Mađara. 

ždrijeb

Hrvatska seniorska reprezentacija u sastavu Dean Biškupić, Alan Ljubić, Ivica Cavrić, Mišo Stanković, Dragutin Pečnjak te Vladimir Lešić (kapetan), ukoliko prođe prve protivnike iz Slovačke, čeka pobjednike duela Francuska i Mađarska. Najizvjesnije je da će u toj priči Hrvati preko Mađara tražiti prolaz dalje, a nakon Mađara vjerojatno će se dogoditi sraz protiv uvijek neugodnih Njemaca. 

Seniorke u sastavu Josipa Krželj, Josipa Spahija, Maja Tešija, Natalija Šimac, Sandra Ivić te Marina Letica (kapetanica) u prvom susretu igraju protiv reprezentacije Slovenije, a nakon prolaza očekuju pobjednika iz meča Švicarska/Mađarska.

Juniori u sastavu Bruno Surać, Filip Majstorović, Filip Krnjić, Toni Roso te Filip Ljubenko (kapetan), ukoliko pobjede u prvom kolu Mađare, sastaju se s reprezentacijom Turske. 

 

 

Copyright © 2020 Hrvatski Pikado Savez. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates