Baner

Iako u nešto kasnijem terminu, ažurirana je baza igrača te registar članova Hrvatskog pikado saveza. S brojkama je Savez itekako zadovoljan jer je u odnosnu na prošlu sezonu broj članova veći, što je pokazatelj da Savez ne stagnira već iz godine u godinu raste...

U BAZI IGRAČA HPS-A UPISANO 2326 IGRAČA 

Ukupno je 2326 igrača registrirano na startu sezone 2017/18.  Ta će brojka kroz sezonu konstantno rasti jer je ekipama u bilo kojem trenutku dozvoljeno registrirati nove igrače. Danas je objavljena i ažurirana Baza igrača HPS-a u kojoj su svi igrači za koje su njihovi županijski savezi do 31. prosinca 2017 predali dokumentaciju.

Važno je znati da igrači više ne mogu mijenjati ekipe do kraja sezone 2017/18. Stoga molimo sve, kako voditelje županijskih saveza tako i igrače, da pregledaju Bazu igrača i ukoliko uoče bilo kakvu pogrešku da to odmah jave u ured HPS-a putem e-maila (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ili na tel. 01/299-4476. Bazu igrača možete pogledati ovdje, a u svakom trenutku je možete pronaći na linku ČLANOVI, podlink BAZA IGRAČA. Baza igrača se redovito ažurira kako pristiže dokumentacija za nove igrače.

ROK ZA DOSTAVU DOKUMENTACIJE KLUBOVA

U skladu s važećim pravilima sve ekipe koje sudjeluju u natjecanjima moraju pripadati nekom od klubova koji je član HPS-a, odnosno upisan je u Registar članova HPS-a kojeg možete pronaći na linku ČLANOVI, podlink REGISTAR ČLANOVA. Jedina iznimka od ovog pravila su ekipe koje se prvi put natječu u Trećoj ligi, pri čemu samo u prvoj sezoni mogu djelovati samostalno kao ekipa bez kluba, a već u drugoj sezoni su obavezni ili registrirati vlastiti klub ili se pridružiti nekom već postojećem klubu koji je član HPS-a.

Budući da mnoge ekipe koje ove sezone sudjeluju u natjecanjima nisu ispoštivale ovo pravilo, skrećemo pozornost svim voditeljima županijskih saveza te odgovornim osobama klubova kako je krajnji rok da to učine do 31.03. 2018. godine. U suprotnom te ekipe neće imati pravo nastupa na Ekipnom PH 2018. u Matuljima, kao niti na Završnici kupa RH 2018. godine.

Također, te se ekipe neće moći prijaviti za ligaško natjecanje sljedeće natjecateljske sezone (2018/19.).

Ukoliko ekipa pripada pikado klubu koji je registriran pri nadležnom tijelu državne uprave, a taj se klub ne nalazi u Registru članova HPS-a, ovlaštene osobe kluba moraju do navedenog roka u HPS dostaviti svu potrebnu dokumentaciju (popis se može vidjeti ovdje).

U suprotnom takva ekipa mora registrirati vlastiti klub, a detaljne upute kako se to radi mogu se pronaći ovdje.

Potrebnu dokumentaciju HPS-u dužni su dostaviti sami klubovi i to na jedan od sljedećih načina:

– skenirati dokumente i poslati ih putem e-maila (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

– kopije dokumenata dostaviti osobno ili poštom na adresu: Hrvatski pikado savez, Avenija Dubrava 238, 10040 Zagreb

 

Copyright © 2019 Hrvatski Pikado Savez. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates