Baner

U nedjelju 24. rujna u Zagrebu je na rasporedu Završnica kupa RH

Rok za prijavu ekipa 4. rujna

BROJ EKIPA PO ŽUPANIJSKIM SAVEZIMA S PRAVOM NASTUPA NA ZAVRŠNICI KUPA RH 2017……(pdf)

U ljetnoj stanci hrvatski pikadisti nimalo nisu mirovali. Cijeli niz turnira po županijskim savezima i klubovima kao i turniri na svijetskoj pozornici prisiljavali su naše pikadiste na održavanje forme.

U kakvoj su formi jedan dio hrvatskih igrača morati će pokazati već 1.-2. rujna u Češkoj (Prag) kada je na programu 1. EDU Ranking u sezoni 2017/18.

U drugoj polovici rujna  na rasporedu je prvo natjecanje u organizaciji Hrvatskog pikado saveza u novoj sezoni. U pitanju su prvi HPS masters za sezonu 2017/18. te Završnica kupa RH za 2017. godinu.

Ta dva natjecanja će se održati u subotu 23. (HPS masters) i nedjelju 24. (Završnica kupa RH) rujna i to u Sportskom centru „Sava sport“ Vladimira Vidrića 12, 10360 Sesvete.

Tablica s brojem ekipa koje svaki županijski pikado savez ima pravo poslati na Završnicu kupa objavljena je još u travnju, a rok za prijavu ekipa koje će nastupiti na završnici kupa u Sesvetama je ponedjeljak 4. rujna 2017. do 17:00 sati.

Prijave ekipa vrše županijski savezi i to isključivo na za to predviđenom obrascu (PRIJAVA EKIPA ZA SUDJELOVANJE NA ZAVRŠNICI KUPA RH). Navedeni obrazac se može popuniti elektroničkim putem (excel dokument) i poslati e-mailom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

OBAVEZNA POTVRDA DOLASKA EKIPA

Važno je naglasiti da županijski savezi trebaju obavezno kontaktirati ekipe koje su izborile pravo nastupa i one im trebaju potvrditi svoj dolazak na Završnicu kupa u Sesvete. Ukoliko neka ekipa nije u mogućnosti nastupiti, županijski savez treba kontaktirati ostale ekipa u skladu s poretkom u županijskom kup natjecanju i njima ponuditi mogućnost nastupa u Sesvetama.

Istog dana kada je rok za prijavu ekipa, istječe i rok za registraciju novih igrača ukoliko će neka ekipa imati potrebu za time. Podsjećamo da ekipe na završnici kupa mogu nastupiti isključivo s igračima koji su za njih bili registrirani u sezoni 2016/17., a ukoliko neka ekipa ima potrebu za novim igračem to može biti samo igrač koji u sezoni 2016/17. nije bio registriran. Dakle do 4. rujna do 17:00 sati u HPS moraju stići prijave za eventualne nove igrače.

Ždrijeb skupina za Završnicu kupa će se održati u utorak 12. rujna u 12:00 sati u Hrvatskom pikado centru (Avenija Dubrava 238). Ovom prilikom pozivamo sve koji su u mogućnosti da dođu i prisustvuju ždrijebu.

U sezoni 2016/17. za kup natjecanje ukupno je prijavljeno 286 ekipa iz 14 županijskih saveza (263 muške i 23 ženske ekipe).

Copyright © 2019 Hrvatski Pikado Savez. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates