Baner

30. 3. 2020.

Poštovane članice i članovi pikado zajednice

Pikado strelicaSukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za sport o odgodi svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina, a imajući u vidu i preporuke Stožera za civilnu zaštitu te novonastalu situaciju u Republici Hrvatskoj, odnosno porast broja zaraženih od koronavirusa, Izvršni odbor Hrvatskog pikado saveza donio je odluku o prekidu svih pikado natjecanja (ligaško i kup natjecanje, ekipno prvenstvo Hrvatske u klasičnom i elektroničkom pikadu, pojedinačno prvenstvo Hrvatske u klasičnom pikadu i završnica kupa RH) u Hrvatskoj do daljnjega. Odluku o eventualnom nastavku odgođenih natjecanja IO HPS-a donijet će kad se za to stvore uvjeti.

Za treninge se preporuča pridržavanje svih higijenskih i sigurnosnih uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kako bi se odvijali u što sigurnijim uvjetima po zdravlje sportaša.

Kao i do sada, HPS će pozorno pratiti razvoj situacije s epidemijom koronavirusa COVID 19 te će prema preporukama javno-zdravstvenih institucija, po potrebi, odrediti nove mjere, imajući u vidu prije svega zdravlje sportaša i svih drugih pikado sudionika.

 O svim daljnjim mjerama pikado obitelj će biti pravodobno obaviještena.

Copyright © 2020 Hrvatski Pikado Savez. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates