Baner

9. 1. 2020.

Nakon prošlogodišnjih kvalifikacija koje su se održavale u sklopu službenih HPS masters turnira (drugi dan) ove godine HPS se odlučio na drukčiji format kvalifikacija, koje će se održavati na regionalnoj bazi, u režiji županijskih saveza, dok će završnica ostati HPS-ova.

Igrači klasičnog (steel tip) pikada

 

U subotu, 11. 1. 2020. na rasporedu su prvi mastersi kvalifikacija za Pojedinačno prvenstvo Hrvatske 2019./2020. u klasičnom pikadu (steel tip).

U Splitu kvalifikacije za završnicu Pojedinačnog PH u klasičnom pikadu počinju u 14:00h, u prostorijama "Biljar klub Zeus", Kaštel Kambelovac, brza cesta Trogir-Split. Organizator je PS Splitsko-dalmatinske županije.

 Plakat Split klasični pikado, kvalifikacije za Pojedinačno prvenstvo Hrvatske

 

U Zagrebu, 1. Regionalni masters održat će se na lokaciji "PK 8 Ball", Kelekova 4,Sesvete. Kvalifikacije uključuju PS grad Zagreb, PS Zagrebačke županije, PS Krapinsko-zagorske, PS Varaždinska regija i PS Sisačko-moslavačka. Kvalifikacije počinju u 14:00h, organizator je PS grada Zagreba.

 Plakat Zagreb kvalifikacije za Pojedinačno prvenstvo u klasičnom pikadu, 1. regionalni masters

 

Podsjećamo da se u "PK 8 Ball", Sesvete, od 10:00 do 12:00h održavaju otvorena vrata za učenike osnovnih i srednjih škola, a u kojem vremenu učenici mogu uz stručno vodstvo osjetiti čari pikado sporta.

 Plakat otvorena vrata za učenike osnovnih i srednjih škola

 Dobro nam došli!!!

Copyright © 2020 Hrvatski Pikado Savez. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates