Baner

24. 3. 2019.

Rok za prijavu ekipa 19. travnja  2019 godine

Iako je do početka 1. ekipnog prvenstva u klasičnom pikado ostalo više od dva mjeseca, HPS se odlučio za nešto raniju prijavu ekipa koje će sudjelovati  na prvenstvu, zbog činjenice da će zahtijevna organizacija prvenstva prije svega ovisiti o broju prijavljenih ekipa. Prvenstvo će se održati 25.05.2019 godine u Sportskom centru „Sava sport“ Vladimira Vidrića 12, 10360 Sesvete.  

 

 

 

  • U konkurenciji seniora i seniorki može nastupiti maksimalno po 16 ekipa u svakoj konkurenciji
  • Ekipe se mogu prijaviti samo sa igračima koji su registrirani za isti klub u elektronskom pikadu u sezoni 2018./2019.
  • Sve se utakmice igraju na zapisnicima za ligašku utakmicu (17 susreta). Utakmica se sastoji od 16 pojedinačnih susreta i jednog susreta parova. Susret parova igra se samo u slučaju neodlučenog rezultata, nakon odigranih pojedinačnih susreta.
  • Prednost prvog bacanja strelice određuje se bacanjem po principu „tko osvoji bull“. Pri tom za „bull“ prvi baca igrač koji je osvojio u bacanju novčića
  • Utakmica se prekida u trenutku kada jedna ekipa dođe do 9 osvojenih susreta
  • Turnir se igra na listi 16 po jednostrukom nokaut sustavu (samo desna strana), a parovi će se odrediti ždrijebanjem prije početka prvenstva.

Rok županijskim pikado savezima za prijave ekipa je do petka 19. travnja, do 17:00 sati. Do tada županijski savezi moraju u ured HPS-a dostaviti popunjeni obrazac “Prijava ekipa za sudjelovanje na EKIPNOM PRVENSTVU HRVATSKE U KLASIČNOM PIKADU” koji se može pronaći na web stranici HPS-a pod linkom DOKUMENTI, podlink OBRASCI (xls). Dakle nije potrebno slati prijavnice ekipa već samo navedeni obrazac s popisom ekipa koje im potvrde svoj dolazak u Zagrebe (napomena: obrazac u excel formatu može se popuniti elektroničkim putem i poslati mailom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Copyright © 2019 Hrvatski Pikado Savez. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates