Baner

23. 9. 2018.

Janje Alfa Team i Janje Next Team prvaci 25. Kup natjecanja

U nedjelju 23. rujna, u školsko-sportskoj dvorani u Rakitju, održana je 25. Završnica Kup natjecanja. Ukupno 32 muške ekipe te 9 ženskih ukrstili su strelice na ovom renomiranom natjecanju koje je zaključilo sezonu 2017./2018. te nas uvelo u novu natjecateljsku sezonu u kojoj nas očekuju noviteti te pojačan tempo natjecanja.

 

 

Janje Alfa Team
JANJE ALFA TEAM

Janje Next Team zaokružile sezonu dvjema titulama

Nakon što su protutnjale ekipnim prvenstvom te se okrunile titulom državnih prvakinja, djevojke iz ekipe Janje Next Team sezonu su privele kraju još jednom titulom. U finalnom dvoboju djevojke su odigrale dva susreta protiv svojih konkurentica iz lige, ekipe A1 Team. Iako su oba lista natjecanja išle u korist Janje Next Teama, u drugoj utakmici djevojkama iz A1 malo je falilo da poravnaju rezultat te igru odvedu do trećeg susreta.

Janje Next TeamJANJE NEXT TEAM

Treće mjesto u kategoriji dama osvojila splitska ekipa Dioklecijan, koja je u borbi za treće mjesto bila bolja od ekipe Petrinjke.

 DioklecijanDIOKLECIJAN

Sudar titana u muškom finalu

Ponovo Janje i ponovo Ban, no ovog puta rezultat odlazi na stranu ekipe iz Mikulića. Čitav natjecateljski dan u kategoriji seniora bio je i više nego zanimljiv.

 

Ban JelačićBAN JELAČIĆ

Već u prvoj utakmici u skupini Ban je ‘pokleknuo’, a bolji od njih bili su varaždinska ekipa Ðekson's Five, koji su odmah u startu najavili da se od njih na ovom Kupu može puno očekivati.

Šokantno je iz natjecanja ispao Darkwood, za kojeg se iskreno nitko nije nadao da će tako brzo kapitulirati.

Nakon skupina, u gornjem dijelu ždrijeba ostaje Janje i Ðekson's Five, dok u donjem dijelu snage odmjerava Ban Jelačić i Posejdon 2. Međusobne utakmice između Bana i Posejdona poseban su gušt za sve koji vole pikado, pa je tako bilo i ovog puta. Nakon Eurokupa, gdje je bolji bio Posejdon2, ovog puta pobjeda odlazi u korist Bana koji se tom pobjedom plasirao u finale.

U prvoj polufinalnoj utakmici izmeðu Janjeta i Ðeksona, Varaždinci se nisu dali - grizu, igraju te vode partiju do parova, gdje su unatoč dobroj igri na kraju izgubili. Drugi list dobiva Janje te ulazi u finale.

Nakon rezultata 1:1  finale odlazi u produžetke gdje bolji bivaju Janje Alfa Team.

U susretu za treće mjesto bolji su bili ekipa Posejdon 2, dok Varaždinci ostaju na bez medalje.

Ukupni poredak......(pdf)

 Posejdon2POSEJDON 2

 

A1A1

 

Pobjednici 25. Kupa RHPOBJEDNICI ZAVRŠNICE 25. KUPA RH

 

 

Copyright © 2019 Hrvatski Pikado Savez. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates